Advertisement

Programma Bospop 2015 is compleet

caro emerals bospop

De organisatie van Bospop voegt vandaag de laatste vijf namen toe aan het tweedaagse festivalprogramma. Caro Emerald, Novastar, Navarone, The Gentle Storm en FM zijn toegevoegd aan het affiche.

Bospop wordt 35 jaar en viert daarmee dit jaar een feestje. Op het partijtje zijn ook onder andere Europe, ZZ Top, Ed Kowalczyk, Gary Clark Jr, Melissa Etheridge, Anastacia, Racoon, en Danko Jones uitgenodigd.

Tijdschema

De line-up is compleet en daarmee is ook de dag- en tijdindeling bekend. Op Bospop 2015 treden 26 artiesten op, verdeeld over twee podia: het hoofd- en een tentpodium. Alle optredens op het festivalprogramma sluiten altijd naadloos op elkaar aan. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je door de bomen het bos niet meer ziet:

Programma Bospop

Bospop 2015

De jubileumeditie van het classic rockfestival Bospop vindt dit jaar plaats op zaterdag 11 en zondag 12 juli op Evenemententerrein A2 Weert Noord. Naast de twee podia bevindt zich op het Bospop terrein een gezellige camping met de benodigde faciliteiten, een 24-uurs tent, de Café Area en een sfeervolle festivalmarkt. De ticketverkoop is reeds begonnen. Voor € 65,- kun je één dag vertoeven in Weert. Liever het hele programma volgen? Voor € 100,- ben je van de partij. Alle nodige informatie vind je op de website.

Bospop Logo

Bospop 2024

Locatie
Nederland
Weert, Nederland
Datum 12-14 juli 2024
Line-up
Toto
The Waterboys
Zucchero
Tickets Kopen