Roskilde presenteert dagindeling

745
Roskilde Festival Mainstage

Vanmorgen heeft de organisatie haar dagindeling bekend gemaakt. Ruim 160 artiesten zullen optreden verspreid over vier dagen.

Roskilde 2015 komt steeds dichterbij en dus maakt de organisatie van het festival het nu mogelijk om te zien wanneer je favoriete artiesten optreden.

De eerste festivalavond zal ingeluid worden door Pharell Williams. Dag twee staat in het teken van zowel Muse als Florence + The Machine. De derde dag wordt overgelaten aan de vrij jonge headliners Kendrick Lamar en Disclosure. Niemand minder dan Paul McCartney sluit Roskilde 2015 af. Zo ziet de dagindeling per dag er uit:

Roskilde dagprogramma

Roskilde 2015

Roskilde zal dit jaar plaatsvinden van 27 juni tot en met 4 juli. Het festival heeft haar naam te danken aan de het plaatsje waar het wordt gehouden – het gelijknamige Roskilde. Voor €260,- kun je genieten van de volledige acht dagen van Deens festival vertoef. Het beperkt aantal dagkaarten zijn te koop voor €132,-, met uitzondering van de kaarten voor 4 juli. Tickets zijn hier verkrijgbaar.

Fan van Oost-Europese festivals tot aan sneakers, en de Koreaanse cultuur tot beleggen. Een goed circus aan interesses dus. En qua muziek? O.a. EDEN, Jeremy Zucker en Oh Wonder!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.