Video: Stromae op Pinkpop 2014

Stromae Youtube
Stromae Youtube

Op het Festileaks Youtube kanaal vind je vele festivalconcerten. Iedere week pikken we er eentje voor je uit. Deze week: ‘Stromae op Pinkpop 2014’.

Dit weekend is het drie dagen feest op het Amerikaanse Coachella. Gelukkig is er een livestream waar je alles vanaf je bank kunt volgen. Stromae is één van de artiesten die daar op het podium staat. Vorig jaar liep hij de Europese festivals plat, maar nu verovert hij langzamerhand Amerika. In 2014 trad hij op in het snikhete Landgraaf. Helaas is niet het hele optreden terug te vinden, maar deze krappe 24 minuten zijn ook zeker de moeite waard!

Wil je een volledig optreden van deze Belg zien? Zet dan maandag je wekker, want om 05.25 Nederlands tijd zie je hem op de livestream verschijnen (Channel 2). Als je dan toch wakker bent kun je misschien ook nog een stukje Florence and The Machine of Jamie XX meepakken. De livestream is een heerlijke opwarmer voor jouw komende festivalseizoen, dus kijk vooral of er iets voor je tussen zit.

Festivalconcerten

Wil je meer genieten van legendarische festivalconcerten of je opwarmen voor het aankomende seizoen? Check het Festileaks Youtube kanaal of abonneer je direct via de rode abonneer knop hieronder!%CODE1%