Wireless viert verjaardag met Drake en Rita Ora

Drake

New Look Wireless Festival, ook wel Wireless Festival genoemd, heeft wat te vieren. Het festival bestaat namelijk tien jaar en gaat dat op een speciaal ingelaste festivaldag vieren met onder andere Drake en Rita Ora. 

Op 28 juni 2015, een week voor het daadwerkelijke festivalweekend, opent de organisatie het festivalterrein alvast voor Wireless 10. Om dit speciale moment te vieren heeft het festival naast Drake en Rita Ora ook Big Sean, Katy B en Public Enemy uitgenodigd.

Check de complete line-up:

wireless-festival-10th-birthday-party-1427810809-custom-0

Daarnaast zullen zich op de dag zelf nog meer verrassingen voordoen, meldt Capital FM. De kaartverkoop voor dit verjaardagsfeestje gaat morgen van start.

Wireless 2015

Wireless Festival 2015 vindt plaats op 3, 4 en 5 juli in het Londense Finsbury Park. Meer informatie over het festival is hier te vinden. Tickets kunnen als combi-ticket worden gekocht voor £209, dagtickets komen in diverse pakketten waarvan de goedkoopste £76 kost. De line-up van het festival kan ook interessant zijn met het oog op o.a. Rock Werchter en Down The Rabbit Hole, die beiden een week eerder plaatsvinden. De organisatie van Wireless heeft de komst van onder andere Drake, Avicii, Kendrik Lamar en David Guetta al bevestigd. Verder strikte het festival de Belgische sterren Netsky en Stromae.