Hozier zegt af voor Rock am Ring 2015

hozier
hozier

Vandaag gaan Rock am Ring en diens zusterfestival Rock im Park van start. Op het allerlaatste moment heeft de Ierse muzikant Hozier zijn optredens op beide festivals moeten afzeggen.

De ‘Take Me To Church’ zanger kampt momenteel met een halsinfectie en moet op last van de dokter zijn stem rust geven. De zanger laat weten de komende dagen niet te mogen zingen en biedt teleurgestelde fans zijn excuses aan.

Eind deze maand staat de zanger onder andere op het Deense Tinderbox, Rock Werchter en Glastonbury. Vooralsnog staan de festivals wel in het tourschema van de singer-songwriter, en gaan de optredens gewoon door. Hoe erg de stemproblemen van de zanger zijn wordt snel duidelijk, het eerstvolgende optreden staat gepland op 10 juni in Chicago.

Volg Rock am Ring 2015

Vandaag begint Rock am Ring 2015. Het hele weekend zullen 90.000 muziekliefhebbers worden vermaakt door artiesten als Slipknot, Foo Fighters, The Prodigy en Die Toten Hosen. Thuisblijvers hoeven niet alles te missen van het festival, via een livestream kunnen diverse optredens van artiesten worden bekeken. Snel naar het festival afreizen zit er niet meer in, het evenement was eind februari al dik uitverkocht.

We mogen hopen dat Andrew Hozier tijdens Rock Werchter weer bij stem is, want dan is het gegarandeerd genieten geblazen. Dat bewees de muzikant vorig jaar al tijdens het iTunes festival.