O.a. The Prodigy naar Tinderbox 2015

716
the prodigy

Het Tinderbox festival kondigt vandaag vier nieuwe acts aan. The Prodiy, Hozier, Milky Chance en Modest Mouse reizen deze zomer af naar Denemarken.

Tinderbox vindt op 26, 27 en 28 juni 2015. Dat is hetzelfde weekend als Rock Werchter. Daarmee zijn de genoemde namen direct kanshebber voor een spot op het Belgische festival. Hozier heeft die zelfs al gekregen. Ook Down The Rabbit Hole vindt dat weekend plaats.

The Prodigy staat op de vrijdag (26 juni) op Tinderbox, dus zal in ieder geval niet die dag op Rock Werchter staan.

Tinderbox 2015

Tinderbox vindt plaats in Odense, Denemarken en duurt van 26 tot en met 28 juni. Passe-partouts kosten je omgerekend zo’n 200 euro, voor een dagkaart betaal je ongeveer 120 euro. Het Deense festival wordt dit jaar voor het eerst gehouden. Verder staan Royal Blood, Ellie Goulding, Love Shop, Axwell & Ingrosso, All Time Low, Carpark North, Rasmus Walter, Charli XCX, D-A-D, Echosmith, De Eneste To, The Gaslight Anthem, Lars H.U.G., Love Shop, MØ, Passenger, Spids Nøgenhat, Robbie Williams, Calvin Harris, The Cardigans en Eagles Of Death Metal op het programma. Het festival zal ongetwijfeld een aantal namen delen met Rock Werchter en Down The Rabbit Hole. De drie festivals vinden deze zomer namelijk gelijktijdig plaats.

 

Festileaks opperhoofd. Woont linksvoor. Co-host van de Festivalpodcast. Liefhebber van alles dat uit de foodtruck van de Bourgondiër komt. Altijd wachtend op lasers. Zijn er ook kluisjes?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.