Advertisement

Voorverkoop Where The Wild Things Are 2016 start zaterdag

Where The Wild Things Are 2016

In het weekend van 4 t/m 6 maart vindt Where The Wild Things Are 2016 voor de vierde keer plaats in Zeewolde. Vroege Vogels kunnen zich dit weekend al verzekeren van deelname.

De festivalzomer van 2015 loopt bijna op z’n eind en dat betekent dat we ons nu al weer gaan verheugen op 2016. Jaja, het nieuwe festivalseizoen wordt geopend met Where The Wild Things Are 2016!

Vroege Vogel Actie

Vanaf zaterdag 29 augustus, 10:00 uur kun je alvast je bungalow, inclusief toegang tot het festival, met 10% vroege vogel korting boeken. Slaap je al jaren in je huisje tijdens WTWTA en wil je het eens over een andere boeg gooien? Goed nieuws, dan zijn de spiksplinternieuwe woonboten voor zes personen dit jaar misschien wel wat voor jou! Klik hier voor meer info over de type huisjes.

De voorverkoop geschied online via de festivalsite of telefonisch via 0900 – 300 1250 (60 cpm). De organisatie geeft hierbij alvast wat tips:

  • Zorg dat je van te voren een account hebt aangemaakt op ticketmaster.nl
  • Klik bij het reserveren op een zone in de plattegrond, dubbelklik binnen een zone op 1 of meerdere bungalows (en selecteer met behulp van de stip) of als je geen voorkeur hebt; klik dan op best beschikbaar.
  • Na het aanklikken zie je het aantal bedden bij je bungalow(s), dus het aantal personen waarvoor je boekt + de toeristenbelasting
  • Je kunt kiezen het volledige bedrag te betalen met iDeal (geen extra kosten) of Credit Card.
  • Liever gespreid betalen? Boek dan telefonisch om gebruik te maken van de optie voor 30% aanbetaling. Het restantbedrag dient voor 1 januari 2016 binnen te zijn.

Where The Wild Things Are 2016

Het enige festival in Nederland waar je drie dagen lang kunt opgaan in festivalgedruis met al het comfort en gemak van een bungalowpark. Alle podia en locaties zijn op het park zelf, waardoor je favoriete act, een spontane afterparty of een frisse duik in het tropisch zwemparadijs op slechts een steenworp afstand ligt van je eigen knusse bungalow. Naast muziek en waterpret is er ook een randprogrammering met oa. literatuur, films, bowling en een pubquiz.

In het weekend van 4 t/m 6 maart vindt Where The Wild Things Are 2016 voor de vierde keer plaats in Center Parcs de Eemhof in Zeewolde, na succesvolle edities met onder andere Oscar & The Wolf, Franz Ferdinand, De Staat, Trentemøller, Balthazar, Jon Hopkins, Savages, Moderat en meer.