Data Graspop Metal Meeting 2016 bekend

De organisatie van Graspop brengt de data voor de aankomende editie naar buiten! Graspop Metal Meeting 2016 vindt plaats van vrijdag 17 tot en met zondag 19 juni.

In navolging van de afgelopen editie van Graspop valt het ‘zwaarste festival van België’ dit jaar wederom in het voorlaatste weekend van juni. Deze zet pakte vorig jaar goed uit met een recordopkomst van 150.000 festivalgangers. Kan de 21e editie de voorgaande overtreffen? Wellicht weten we binnenkort meer; de organisatie belooft over enkele weken de eerste namen te onthullen.

Andere festivals die aankomend festivalseizoen dezelfde data delen met Graspop zijn vooralsnog Best Kept Secret, NorthSide en Hellfest.

Graspop 2016

Van vrijdag 17 tot en met zondag 19 juni zal het rustige Dessel weer zwart zien van de rock- en metalfanaten. Informatie over de kaartverkoop en line-up zal in de loop der tijd volgen. Nagenieten van de vorige editie? Check onderstaande aftermovie – die eveneens dient als teaser voor 2016 – en bekijk ons festivalrapport.

Graspop Metal Meeting Logo

Graspop Metal Meeting 2023

Locatie
België
Dessel, België
Datum 16-18 juni 2023
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen