Graspop organiseert grootste indoor metalparty ter wereld

Graspop Metal Meeting komt met iets nieuws genaamd Graspop Metal Moose. In februari 2022 wordt het Sportpaleis gevuld met metalhead die losgaan op de grootste indoor metalparty ter wereld!

Na twee jaar afwezigheid verwacht de organisatie van Graspop komende zomer eindelijk de 25e editie van het festival te organiseren. Met een line-up waar je u tegen zegt. Helaas is het pas oktober en moeten de Graspop-liefhebbers nog ruim een halfjaar wachten tot ze de heilige grond in Dessel kunnen betreden.

Om dat wachten iets dragelijker te maken komt de organisatie nu met een indoor metalparty. 20 februari vindt Graspop Metalmoose plaats in het Sportpaleis in Antwerpen. Verschillende dj’s, tribute bands en special guests zullen de duizenden metal liefhebbers van 15:00 – 00:00 vermaken. De line-up is vooralsnog geheim. Deze wordt op een later moment bekendgemaakt. De kaartverkoop start aanstaande donderdag 7 oktober om 10:00 uur. Reguliere tickets kosten €45,- per stuk. Wie een V.IP. ticket wil bemachtigen, zal €135 euro moeten neerleggen.

Wat te verwachten

Tijdens Graspop Metal Moose kun je meebrullen met echte rock- en metalklassiekers die je tot middernacht voorgeschoteld krijgt. Daarnaast is er ook de Moose Bar indoor skihut voor een onvergetelijke après-ski sfeer. Om je dorst te lessen kun je terecht bij de lopende bar van 150 meter of bij de drie centrale bars op het middenplein waar een overvloed aan halve liters bier en shotjes verkrijgbaar zijn. Naast muziek en drank is er ook aan special effects, vuur, dansers en skiliften gedacht.

Graspop Metal Moose

Graspop Metal Moose is de grootste indoor metalparty ter wereld. Het wordt georganiseerd door de organisatie van Graspop. Komend jaar vindt de eerste editie van Graspop Metal Moose plaats in februari. Of het een terugkerend evenement zal zijn is nog onbekend. Er komen verschillende dj’s, tribute bands en special guests optreden. Wie op de line-up staat zal binnenkort bekend gemaakt worden.

  • Locatie: Sportpaleis, Antwerpen
  • Datum: 20 februari 2022
  • Tickets: Reguliere tickets kosten €45,- en V.I.P. tickets €135,-. De tickets gaan vanaf 7 oktober om 10:00 uur in de verkoop.
  • Meer informatie vind je op de website van Graspop.

Graspop Metal Meeting Logo

Graspop Metal Meeting 2023

Locatie
België
Dessel, België
Datum 15-18 juni 2023
Line-up
Guns N' Roses
Gojira
Ghost
Guns N' Roses, Gojira, Ghost +132 meer
Tickets Dagkaarten vanaf €119. Combitickets vanaf €299. Kopen