Video: The Libertines op Best Kept Secret 2015

719

Op het Festileaks Youtube kanaal vind je vele festivalconcerten. Iedere week pikken we er eentje voor je uit. Deze week: The Libertines op Best Kept Secret 2015.

We hebben vele headliners gezien dit afgelopen festivalseizoen. Daarom maken we volgende week de balans op. Vergeet niet om jouw top vijf festivaloptredens door te geven. Je hebt nog tot 4 oktober.

Opvallend was dat Pete Doherty ook weer op de planken stond. Veel Britten waren naar Hilvarenbeek afgereisd om hem met de rest van The Libertines te zien. En daar waren ze in goede vorm. Check het optreden hieronder:

The Libertines

The Libertines is een Engelse rockband die in 1997 is opgericht door Pete Doherty en Carl Barât. De band stopte na twee albums vanwege de drugsproblemen van Pete. In 2010 volgde een reünieconcert op Reading en Leeds en afgelopen zomer stonden ze weer op de bühne op onder andere Lollapalooza, Rock en Seine, T in The Park en Best Kept Secret. Deze maand kwam er nog een nieuwe cd uit en op 1 en 2 maart staat de band in Paradiso.

Festivalconcerten

Wil je meer genieten van legendarische festivalconcerten of je opwarmen voor het aankomende seizoen? Check het Festileaks Youtube kanaal of abonneer je direct via de rode abonneerknop hieronder!

Blonde import-Amsterdammer met een zwak voor België. Wil geen optreden missen van Arctic Monkeys en Tame Impala. Standaard te vinden op Down The Rabbit Hole.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.