De Duitse metalband Rammstein doet shows in de zomer van 2016. Dat weet fansite Rammstein World. De Franse radio-dj Zégut bracht de band eerder al in verband met een optreden op Hellfest 2016. Een festivaltour lijkt aanstaande.

Gisteren liet Rammstein nog weten in de studio te zitten. De tekst ‘Es geht weiter!’ en een foto met daarop de bandleden die bezig zijn met, wat lijkt, een opname belooft groot nieuws.

Het laatste Rammstein bezoek aan de Europese festivals was alweer in 2013. Onder andere Rock Werchter, Fortarock XL en Wacken Open Air konden de Duitse metalband op het affiche noteren.

Rammstein: Es geht weiter! / Rammstein: Back on!

Posted by Rammstein on woensdag 7 oktober 2015

Nieuw album

Naast het tournieuws weet Rammstein World ook dat de band met een nieuw album komt. Over het 7e album is nog vrij weinig bekend. Het enige dat het management los gelaten zou hebben is dat het schrijven, componeren en opnemen van de muziek zeker twee jaar zal duren. Geen album voor 2017 dus.

Op de hoogte blijven van het laatste festivalnieuws?

Abonneer je dan op onze Festival Nieuwsbrief! Elke week ontvang je de belangrijkste updates in één handig overzicht in je mailbox. Daarnaast ontvang je als abonnee speciale festivaltips en kun je meespelen met exclusieve winacties voor te gekke festivalprijzen.