Megadeth naar FortaRock 2016

Megadeth is toegevoegd aan het affiche van FortaRock. Op 5 juni staat de metalband in Goffertpark te Nijmegen.

FortaRock voegt metalband Megadeth toe aan de line-up van FortaRock 2016! Eerder werd de komst van onder andere Volbeat en Disturbed al bekendgemaakt door de organisatie. Deze bands zullen samen met Megadeth op 5 juni te zien zijn op het Nijmeegse metalfestival.

Pre-party

Dit jaar organiseert FortaRock tevens een pre-party. Op 4 juni vindt vanaf 16.00 uur het ‘opwarmfeest’ plaats in het Goffertpark. De organisatie vermeldt dat ze snel met namen hopen te komen voor deze speciale aangelegenheid.

FortaRock 2016

FortaRock festival is een metalfestival dat sinds 2009 jaarlijks in Nijmegen plaatsvindt. Dit jaar valt de festivaldag op 5 juni en is er een pre-party gepland op 4 juni. De kaartverkoop is reeds begonnen. Tickets voor de hoofd festivaldag kosten €69,- en voor de pre-party ben je € 25,- kwijt. Van plan om beide dagen te gaan? Voor € 85,- heb je een combiticket.

Afgelopen jaar was Festileaks aanwezig op het festival. Ons rapport vind je hier. De officiële aankondigingsvideo van Megadeth is hieronder te vinden!