Rock Werchter 2016 bevestigt komst Red Hot Chili Peppers

Red Hot Chili Peppers komt ook naar Rock Werchter. Dat maakt de organisatie zojuist bekend. De band zal op zaterdag 2 juli het headlineslot voor zijn rekening nemen.

Verder werd bekend gemaakt dat de ticketverkoop op zaterdag 5 december om 09:00 zal beginnen.

De laatste keer dat Red Hot Chili Peppers op het festival stond stamt alweer uit 2012. Nu wordt de band als derde act toegevoegd aan het affiche. Waarschijnlijk kunnen we ook nieuwe nummers verwachten tijdens het concert, aangezien de heren al de studio zijn ingedoken voor hun nieuwe album.

Rock Werchter maakte eerder al bekend dat Rammstein en Florence + the Machine op het festival staan. Andere namen die op het affiche van het festival zullen prijken zullen binnenkort aangekondigd worden.

Busreizen vanuit Nederland

Wist je al dat er dit jaar voor het eerst busreizen naar Rock Werchter worden georganiseerd vanuit Nederland? De bussen vertrekken op woensdag 29 juni vanaf Amsterdam, Arnhem, Breda, Eindhoven, Utrecht en Zwolle. Ga je met een groep groter dan 20 personen? Dan kun je ook opgehaald worden in jullie stad. Op maandag 4 juli vertrekken de bussen vanaf Rock Werchter weer terug naar Nederland. Het reisje kost je €25 retour. Als je nog geen ticket hebt gescoord voor Rock Werchter 2016, kun je zelfs een package deal  (festivalticket, campingticket The Hive én busreis) van 288 euro aanschaffen. Boeken doe je bij Festival.Travel.

Rock Werchter 2016

Rock Werchter vindt in 2016 plaats van 30 juni tot en met 3 juli in het dorpje Werchter. Een kaartje voor het gehele weekend kost €236,- en voor een dagkaart mag je €100,- afrekenen. Haast je niet langer want de ticketverkoop is al een tijd in volle gang. Op onze programmapagina voor Rock Werchter 2016 lees je als eerste alle nieuws, geruchten of bevestigingen voor het Rock Werchter programma 2016. Via Spotify kun je kennis maken met de muziek van de artiesten in de Rock Werchter line-up.

Op ons forum wordt volop gespeculeerd over het programma van aankomende editie, soms lees je hier een gerucht zelfs sneller. Houd dit dus zeker in de gaten. Check ook zeker onze app in de App Store of de Google Play Store. Met de app kun je ook heel makkelijk zelf een nieuwtje, gerucht of (zelf)bevestiging aan ons door te geven!

Rock Werchter Logo

Rock Werchter 2024

Locatie
België
Werchter, België
Datum 4-7 juli 2024
Line-up
Lenny Kravitz
Måneskin
Dua Lipa
Tickets Kopen