Rammstein eerste headliner Rock Werchter 2016

Beste Festivalacts Aller Tijden

Vanochtend bevestigd voor Pinkpop en vanmiddag ook direct voor Rock Werchter. Rammstein komt hun Duitse metalhitjes afvuren op de Werchterse weide op vrijdag 1 juli.

Dat meldt Rammstein op hun website. Over websites gesproken, voor de gelegenheid heeft Rock Werchter een nieuw tintje toegevoegd aan hun site.

Het zal in totaal de vijfde keer zijn dat de Duitse band op Rock Werchter staat: de laatste keer was in 2013. De organisatie belooft binnenkort meer namen.

Naast Rock Werchter komt Rammstein ook naar Rock In Vienna, Download, Tinderbox, Hurricane en Southside.

Foo Fighters

Voor Rock Werchter werd verder lange tijd uitgegaan voor Foo Fighters als volgende headliner. Dat lijkt echter niet meer zo zeker. Lees ook: ‘Foo Fighters touren niet in 2016’ en ‘Jan Smeets bevestigt Rammstein, Foo Fighters komen niet’.

Busreizen vanuit Nederland

Wist je al dat er dit jaar voor het eerst busreizen naar Rock Werchter worden georganiseerd vanuit Nederland? De bussen vertrekken op woensdag 29 juni vanaf Amsterdam, Arnhem, Breda, Eindhoven, Utrecht en Zwolle. Ga je met een groep groter dan 20 personen? Dan kun je ook opgehaald worden in jullie stad. Op maandag 4 juli vertrekken de bussen vanaf Rock Werchter weer terug naar Nederland. Het reisje kost je €25 retour. Als je nog geen ticket hebt gescoord voor Rock Werchter 2016, kun je zelfs een package deal  (festivalticket, campingticket The Hive én busreis) van 288 euro aanschaffen. Boeken doe je bij Festival.Travel.

Rock Werchter 2016

Rock Werchter vindt in 2016 plaats van 30 juni tot en met 3 juli in het dorpje Werchter. Een kaartje voor het gehele weekend kost €236,- en voor een dagkaart mag je €100,- afrekenen. Haast je niet langer want de ticketverkoop is al een tijd in volle gang. Op onze programmapagina voor Rock Werchter 2016 lees je als eerste alle nieuws, geruchten of bevestigingen voor het Rock Werchter programma 2016. Via Spotify kun je kennis maken met de muziek van de artiesten in de Rock Werchter line-up.

Op ons forum wordt volop gespeculeerd over het programma van aankomende editie, soms lees je hier een gerucht zelfs sneller. Houd dit dus zeker in de gaten. Check ook zeker onze app in de App Store of de Google Play Store. Met de app kun je ook heel makkelijk zelf een nieuwtje, gerucht of (zelf)bevestiging aan ons door te geven!

Rock Werchter Logo

Rock Werchter 2023

Locatie
België
Werchter, België
Datum 29 juni - 2 juli 2023
Tickets Kopen