Video: Coldplay op Pinkpop 2011

Coldplay Pinkpop 2011
Coldplay

Op het Festileaks Youtube kanaal vind je vele festivalconcerten. Iedere week pikken we er eentje voor je uit. Deze week: Coldplay op Pinkpop 2011.

Deze week was er Coldplay nieuws. Zo maakte zanger Chris Martin bekend dat zij aankomende zomer weer op het podium te zien zijn. Het is nog niet bekend of ze ook festivals gaan doen, maar dat ze graag op Glastonbury willen spelen is geen geheim.

De laatste keer dat de band op een festival in de buurt speelde was in 2011. Toen werden onder andere Pinkpop, T In The Park, Glastonbury, Rock Am Ring en Rock Werchter aangedaan. Grote kans dat je ze dat jaar voor het laatst gezien hebt op een festival. Wil je nog even terug naar dat moment? Geen probleem, de volledige registratie is hieronder te zien.

Coldplay

Deze week was er niet alleen nieuws over een mogelijke tour, maar werd ook het nummer ‘Adventures Of A Lifetime’ van het nieuwe studioalbum A Head Full Of Dreams gedeeld. Het lijkt erop dat dit album op 4 december uitkomt.

Festivalconcerten

Wil je meer genieten van legendarische festivalconcerten of je opwarmen voor het aankomende seizoen? Check het Festileaks Youtube kanaal of abonneer je direct via de rode abonneerknop hieronder!