Advertisement

Voorbeschouwing: Dit wordt We Are Electric 2015

Over precies een week is het dan eindelijk zo ver: de najaarseditie van We Are Electric! Nu de laatste namen bekend zijn en de laatste tickets over de toonbank vliegen is het tijd voor een vooruitblik. Wat brengt het indoor dance-festival ons dit jaar?

Line-up

Netsky

Met 3 stages en 22 acts biedt de avond voor ieder wat wils. Net als op de zomereditie van We Are Electric zet voornamelijk Drum and Bass de toon. Er staan maar liefst 3 dj’s van het Britse platenlabel Hospital Records op het podium, waaronder headliner Netsky. In tegenstelling tot zijn optreden op het strand zet hij ditmaal een heuse live-set neer. Overige grote DnB-namen die een verschijning maken zijn Sigma, Camo & Krooked en Maduk ft. Nymfo. Voor de techno- en housefreaks is het Ecstatic-podium volgepland met grote namen uit de scene. Wie z’n rust wilt pakken kan zich terugtrekken naar de kleinere Electric zaal, waar DJ’s van allerhande genre’s de toon zetten.

Locatie

We Are Electric 2015 5

We Are Electric wordt dit jaar wederom georganiseerd in het Klokgebouw in Eindhoven, waar het sinds de eerste editie in 2013 elk jaar traditiegetrouw plaatsvindt. Het sfeervolle, bijna 80 jaar oude gebouw heeft zich de afgelopen jaren bewezen als Eindhovens beste evenementenhal en biedt podium aan acts van allerlei verschillende genre’s.

Timetable

WAE_Timetable_A5_Bruto

Van zware clashes in de timetable is waarschijnlijk voor weinig bezoekers sprake, de programmering focust zich immers meestal op één genre per podium. Er is echter één opvallende keuze gemaakt in de planning. Op Magnetic, de mainstage, zullen the Flexican & MC Sef tussen de harde trap & bassbeats door een optreden verzorgen. Dat dit feestgangers van hun vaste plek zal verdrijven is onwaarschijnlijk, de Nederlandse heren staan immers bekend om het bouwen van een goed feestje. Een goede opwarmer voor afsluiters Maduk & Nymfo dus! Benieuwd naar de gehele timetable? Je vindt ‘m hier!

Vervoer

We Are Electric 2015 3

Nog een gigantisch pluspunt aan het Klokgebouw is toch wel de bereikbaarheid. Het gebouw bevindt zich op 3 minuten loopafstand van het station en ook is er een ruime hoeveelheid parkeergelegenheid nabij. Meer info over de bereikbaarheid vind je hier!

Tickets

We Are Electric

De early bird-tickets waren al vrij snel uitverkocht, maar de laatste regular tickets pluk je nu nog van de site voor 35 euro. Meer informatie en je kaartjes scoor je op de website! Nog niet overtuigd? Laat je verleiden door ons verslag van de zomer-editie.