Best Kept Secret 2016 trapt af met Editors, Beck en meer

Best Kept Secret 2016 heeft deze morgen via de website de allereerste namen bekend gemaakt. Onder de dertien bevestigde acts zijn onder meer Editors en Beck.

Ook Beach House en Two Door Cinema Club zijn toegevoegd aan de line-up voor Best Kept Secret 2016. De volledige lijst met namen ziet er nu zo uit:

[one_half]
– Editors
– Wilco
– Beach House
– Two Door Cinema Club
– Explosions in the Sky
– Yeasayer
– Yelawolf
[/one_half]

[one_half_last]
– Beck
– Bloc Party
– Caribou
– Half Moon Run
– Unknown Mortal Orchestra
– Destroyer
[/one_half_last]

Nieuwe onderdelen

Ook bevestigt Best Kept Secret de komst van drie nieuwe onderdelen van het festival. Zo zullen er Secret Areas op het festivalterrein te vinden zijn en komen er speciale sessies in het bos. Tot slot kan degene die voor 2017 zijn of haar plekje op de line-up wil bemachtigen ook uit de voeten. Er zal een heuse indie-karaoke aanwezig zijn!

Ticketverkoop

Tot slot maakt Best Kept Secret bekend dat de ticketprijzen dit jaar niet veranderen. Dat betekent dat je dit jaar €147,50 betaalt voor een heel weekend (inclusief camping). Wil je er slechts een dag bij zijn, dan betaal je €69,-. De kaartverkoop voor de weekendtickets start aanstaande zaterdag om 11 uur. Daarnaast maakt het festival bekend een speciale actie voor vriendengroepen te houden. Bij vijf weekendtickets inclusief camping krijg je het zesde kaartje gratis.

Spotify-voorpret

Alle bevestigde artiesten zijn vanaf nu ook te beluisteren in onze Spotify-playlist Best Kept Secret 2016. Afgelopen jaar scoorde Best Kept Secret een vierde plaats in de lijst van Festileaks’ Beste Festival van 2015. Daarnaast is het festival genomineerd voor twee festival awards: Best European Festival Line-Up en Artist’s Favourite European Festival. Ben je nog niet eerder op dit heerlijke festival geweest? Check dan ons festivalrapport van de 2015 editie.

Best Kept Secret 2016

Best Kept Secret 2016 vindt plaats op 17 t/m 19 juni in Hilvarenbeek. Zaterdag 19 december zal de kaartverkoop van het festival via de website starten. Voor €147,50 ben je er het gehele weekend bij en heb je ook een plekje op de camping. Een dagticket voor Best Kept Secret kost €69,-.

Wil je meer weten over dit festival? Zoek je oudere berichten terug? Check dan onze Best Kept Secret 2016 programma pagina. Op deze pagina lees je alle nieuws, geruchten of bevestigingen voor het Best Kept Secret programma 2016. Op ons forum wordt volop gespeculeerd over het programma van aankomende editie, soms lees je hier een gerucht zelfs sneller. Houd dit dus zeker in de gaten. Check ook zeker onze app in de App Store of de Google play Store. Met de app kun je ook heel makkelijk zelf een nieuwtje, gerucht of (zelf)bevestiging aan ons doorgeven!

Best Kept Secret Logo

Best Kept Secret 2023

Locatie
Nederland
Hilvarenbeek, Nederland
Datum 9-11 juni 2023
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen