Unieke festivalitems op de 3FM Serious Request veiling

Ieder jaar organiseert 3FM Serious Request om geld op te halen voor een stille ramp. Ook dit jaar is er weer een veiling waar je op speciale items en ervaringen kunt bieden. Wij lichten er enkele pareltjes uit.

Het aankondigen van een band op Pinkpop

Jan Smeets kwam vanochtend langs in het Glazen Huis. Een van de veiling-items die Mr. Pinkpop aanbood is het aankondigen van een band op Pinkpop. Natuurlijk ben je ook het hele weekend welkom om te genieten van fantastische acts als Rammstein en Red Hot Chili Peppers. Heb jij altijd al een band aan willen kondigen op een van de grootste festivals van Nederland? Bied dan snel via de 3FM Serious Request Veiling.

Best Kept Secret VIP-arrangement

Wil jij als VIP naar een festival met onder andere Editors en Beck? Dat kan, want ook Best Kept Secret steunt 3FM Serious Request. Het festival in Hilvarenbeek biedt twee VIP-kaarten aan voor komende editie. Heb je het hoogste bod uitgebracht op het VIP-arrangement? Dan krijg je twee weekendkaarten inclusief camping, twee Best Kept Secret T-shirts én een rondleiding over het terrein voordat het festival begint. Is dit echt iets voor jou, zorg dan dat je over 5 dagen het hoogste bod hebt geplaatst op de veiling.

Een verzorgd weekend Solar

Wat een paperclip al niet op kan brengen! 3FM-dj Eva ging in de 24uurs-challenge de uitdaging aan om paperclips te ruilen tot iets van zo groot mogelijke waarde. Daar kwam onder andere een verzorgd weekend naar Solar voor twee personen uit. Jij kan als VIP volledig uit je dak tussen 4 en 7 augustus. Tijdens het festival mag je backstage, krijg je eten en drinken en een Meet & Greet met optredende artiesten. Wil jij dit absoluut niet missen? Zorg dan dat je op 24 december het hoogste bod hebt geplaatst.

3FM Serious Request

3FM Serious Request zet zich dit jaar in voor jongeren in conflictgebieden. Giel, Paul en Domien zijn de drie dj’s die zichzelf dit jaar in het Glazen Huis hebben laten opsluiten. Met diverse grote én kleine acties proberen zij zoveel mogelijk geld op te halen voor het Rode Kruis dat deze jongeren probeert te helpen. Het Rode Kruis en 3FM hebben samen het doel voor dit jaar gekozen. Met deze actie wordt aan jongeren in conflictgebieden een nieuw toekomstperspectief te geven.

Best Kept Secret Logo

Best Kept Secret 2013

Locatie
Nederland
Hilvarenbeek, Nederland
Datum 21-23 juni 2013
Tickets Niet meer beschikbaar.