De Jeugd van Tegenwoordig, Refused en veel meer voor Paaspop 2016

Paaspop kan vandaag opnieuw nieuwe namen toevoegen aan de affiche! Onder andere De Jeugd van Tegenwoordig, Jess Glynne en Refused zijn bevestigd.

Naast bovenstaande namen bevestigt de organisatie ook de komst van The Brahms, Dana, De Sluwe Vos presents Kontra live, Hef, Larry Gus, The Magician, Mambo Kurt, Mattie en Wietze, Meatbodies, Puppetry of the Penis, Sam Feldt, TroyBoi, The Wetnecks, Wipneus en Pim, Drummakid, Lucas & Steve, Noizboiz, Scorpion Child en SjamSoedin. Eerder maakte de organisatie al bekend dat onder andere Underworld en Enter Shikari op het festival te bewonderen zullen zijn.

Hoeveel bollen geef jij de nieuwe toevoegingen van Paaspop?

[yasr_visitor_votes size=”large”]

 

De Jeugd van Tegenwoordig

De band rond Willie Wartaal bracht dit jaar hun nieuwste langspeler Manon uit. In het verleden werden er hits gescoord met ‘Sterrenstof’ en ‘De Formule. In maart en april tourt de band uitgebreid door Nederland. De jeugd stond eerder al op festivals als Lowlands en Pinkpop.

Paaspop 2016

Paaspop vindt ieder jaar met Pasen plaats in Schijndel. Dit jaar is dat van 25 t/m 27 maart 2016. De verkoop van Early Bird tickets is reeds gestart. Een ticket voor drie dagen toegang kost nu 95 euro, een combiticket inclusief camping 105 euro.

Afgelopen editie stonden onder andere Rudimental, The Kooks en Within Temptation op de bühne in Schijndel. Benieuwd hoe het er aan toe gaat op dit Neerlandse festival? Check dan ons festivalrapport van Paaspop 2015.

Paaspop Logo

Paaspop 2023

Locatie
Nederland
Schijndel, Nederland
Datum 7-9 april 2023
Tickets Kopen