PITCH 2016 presenteert Santigold, DJ Shadow en meer

santigold fb

PITCH 2016 presenteert de eerste namen voor de komende editie. Onder meer Santigold, DJ Shadow (live) en Jamie Woon schitteren op de festivalposter.

De festivalorganisatie heeft eerder via een e-mail aan trouwe bezoekers de eerste drie namen bekend gemaakt, namelijk die van Anderson .Paak, Snakeships en headliner Jamie Woon. De line-up voor PITCH 2016 bestaat nu uit de volgende acts:

[one_half]
Vrijdag 1 juli
– Santigold
– Grimes
– Skepta
– Jamie Woon
– Floating Points (live)
– David August (live)
– Dusky
– Anderson. Paak
– Job Jobse
– Klyne
[/one_half]

[one_half_last]
Zaterdag 2 juli
– DJ Shadow (live)
– ODESZA
– Stormzy
– Ta-ku
– Tourist
– Snakeships
– DJ Paypal
[/one_half_last]

Wie vorig jaar op het Amsterdamse festival te vinden was, maakte een broeierige editie mee. Na een rustige middag kwam het festival tot leven om te genieten van een avond met namen als Flume en James Blake. Alles over PITCH 2015 lees je in ons festivalrapport.

 

PITCH 2016

PITCH is een avontuurlijk en intiem festival met elektronische live acts: niet alleen een DJ op het podium, maar veel live instrumenten en bands. De line-up bestaat uit een mix van dubstep, beats, (deep)house, disco, UK funky, jazz, elektronica en meer. PITCH 2016 vindt plaats op vrijdag 1 en zaterdag 2 juli op Cultuurpark Westergasfabriek. Op de afgelopen editie waren onder andere Flume, James Blake en Jamie XX te bewonderen. De ticketverkoop voor PITCH 2016 zal donderdag 18 februari om 10 uur van start gaan. Dagtickets zijn verkrijgbaar voor 45 euro en passepartouts voor 80 euro. De eerste 1.000 weekendkaarten zijn aangewezen voor een Early Bird korting van 10%.