Bospop 2016 bevestigt Counting Crows en meer

Goed nieuws vanuit Weert! Bospop bevestigt vandaag zes nieuwe namen voor het festival. Het festival voegt onder andere Elvis Costello en Counting Crows toe aan de line-up.

Daarnaast presenteert Bospop nog vier namen. Ook DeWolff, The Howlin’, Midas en The BossHoss geven acte de présence op het festival. Deze namen voegen zich bij Santana, Selah Sue, Flogging Molly en veel meer.

Het festival opent dit jaar al op vrijdag haar deuren. Iedereen is welkom en diverse coverbands geven het startsein voor een muzikaal weekend.

Counting Crows

Counting Crows is een Amerikaanse rockband uit de zuidelijke staat Californië. De band tekende in 1992 hun eerste platencontract en tourde vervolgens met The Rolling Stones door Amerika. De eerste hits in Amerika volgend al snel. Het duurde echter tot 2003 tot Counting Crows een hit scoorde in Nederland en België. Met Big Yellow Taxi diende zich het eerste succes in de Lage Landen aan. Vervolgens scoorde de band in Nederland opnieuw een gigantische hit met ‘Holliday In Spain’, een samenwerking met BLØF.

Naast een optreden op Bospop, is Counting Crows dit jaar ook te vinden op Royal Park Live.

Bospop 2016

Bospop vindt dit jaar plaats op zaterdag 9 en zondag 10 juli op Evenemententerrein A2 Weert Noord. Naast de twee podia bevindt zich op het Bospop terrein een gezellige camping met de benodigde faciliteiten, een 24-uurs tent, de Café Area en een sfeervolle festivalmarkt. De ticketverkoop voor het festival is al gestart. Voor € 65,- kun je één dag vertoeven in Weert. Liever het hele programma volgen? Voor € 100,- ben je van de partij. Ben je jonger dan 16 jaar? Dan kun je met korting een bezoek brengen aan Bospop. Check de website van het festival voor alle informatie.

Bospop Logo

Bospop 2023

Locatie
Nederland
Weert, Nederland
Datum 7-9 juli 2023
Tickets Dagkaarten vanaf €87.5. Combitickets vanaf €197.5. Kopen