Counting Crows naar Royal Park 2016

counting crows
counting crows

Royal Park voegt vandaag een nieuwe naam toe aan de kalender. Na Damien Rice en Bløf zullen ook de Counting Crows een speciaal concert gaan geven in de tuin van Paleis Soestdijk.

Op deze dag zijn er verschillende voorprogramma’s, waarna Counting Crows de avond koninklijk afsluit. Wie de voorprogramma’s zijn is nog even gissen. Deze worden op een later moment bekend gemaakt.

RoyalPark

Counting Crows

De Amerikaanse band rondom frontman Adam Duritz laat weer van zich horen! Op 9 juli zullen zij een optreden op Koninlijke grond gaan geven in de tuin van Paleis Soestdijk. Het is pas de vierde Europese show voor de band in 2016. Counting Crows bracht in 2014 hun meest recente langspeler Somewhere Under Neverland uit en scoorde wereldhits met ‘Mr. Jones’, ‘Big Yellow Taxi’ en ‘Accidentally in Love’.

Royal Park 2016

Royal Park Live is een reeks concerten die gehouden wordt op paleis Soestdijk. Dit jaar kent het festival haar eerste editie. Eerder werden ook Damien Rice en Bløf gepresenteerd als aanwezige acts. Kaarten voor beide concerten waren binnen een mum van tijd uitverkocht. De kaartverkoop voor het concert van Counting Crows gaat op maandag 14 maart van start. Staanplaatsen gaan €42,50 kosten en voor een zitplaats betaal je €47,50. Daarnaast zijn er nog speciale kaarten verkrijgbaar waarbij je een bezoek aan het paleis kan brengen. Meer informatie is te vinden op de website van het festival.

Over de auteur ✍️

Sam van Reenen

Trots lid van de nieuwsredactie en muzikaal omnivoor. Voorliefde voor het hardere soort muziek maar van alle markten thuis. Van Kendrick Lamar tot La Dispute en van Sigur Rós tot Tess. Werkzaam in de zorg als verpleegkundige. In de zomer steevast te vinden op Rock Werchter en Lowlands.

Meer van Sam