Tom Odell en Bløf naar Royal Park 2019 + extra weekend

Werchter Boutique 2018_Tom Odell
Foto: Jokko

Twee nieuwe namen en een extra weekend voor Royal Park 2019. Tom Odell en Bløf zijn te bewonderen in Soestdijk.

Voor het eerst dit jaar kun je twee weekenden genieten van het ‘festival’. Op 14 juli speelt de Engelse singer-songwriter Tom Odell op de planken van het Paleis Soestdijk.

Ook Bløf is van de partij. De Nederlandse groep is op 4 juli te zien in Soestdijk. De band staat al op verschillende festivals zoals Hello Festival en Tuckerville.

Tickets voor beide show zijn vanaf 11 februari om 10u te koop. Kaartjes koop je hier.

Tom Odell

In 2016 kwam dan eindelijk het tweede album uit van de Engelse singer-songwriter. Dit album genaamd Wrong Crowd is de opvolger van het debuut waar de succesvolle hit ‘Another Love’ op is te vinden. Een hit zoals deze heeft het nieuwe album nog niet voortgebracht. Tom Odell laat met het nummer ‘Constellations’ wel zien dat hij schitterende pianoliedjes blijft schrijven. Vorig jaar kwam zijn laatste album, Jubilee Road uit.

Royal Park 2019

Royal Park is een reeks concerten die gehouden wordt op Paleis Soestdijk. Dit jaar vinden de shows plaats van 4 tot en met 7 juli en ook op 14 juli zullen er optredens plaatsvinden. Op elke dag speelt er één headliner en is er een uitgebreid voorprogramma. Vorig jaar konden we genieten van onder andere Sting en Jack Johnson. Voor de komende editie zijn onder andere Gregory Porter, LIVE, Guus Meeuwis, Bløf en Tom Odell te zien op Paleis Soestdijk. Meer informatie over het festival vind je op de officiële website.