Into The Great Wide Open 2016 bevestigt Eefje de Visser, I Am Oak en meer

Photo: Marco Derksen

Daar zijn ze dan: de eerste namen voor Into The Great Wide Open 2016! In het eerste weekend van september reizen onder andere Eefje de Visser, Suuns en I Am Oak af naar Vlieland.

Bij deze drie namen blijft het echter niet. Into The Great Wide Open bevestigt vandaag maar liefst negentien namen. Hieronder vind je ze allemaal:

Beeld

Eefje de Visser

Eefje de Visser is een Nederlandse singer-songwriter uit Moordrecht. In 2006 verhuisde ze Moordrechtse naar Tilburg, waar ze studeerde aan de rockacademie. In 2009 ging het opeens snel met Eefje de Visser. Ze wist door te dringen tot de finale van de Grote Prijs van Nederland in de categorie singer-songwriter en die aan het eind van het jaar te winnen. Sinds de winst bracht Eefje de Visser 3 albums uit en stond ze onder meer op Oerol Festival en Lowlands. Haar laatste album Nachtlicht kwam in januari dit jaar uit.

Into The Great Wide Open 2016

Into The Great Wide Open vindt plaats van 1 tot en met 4 september en zal ook dit jaar op Vlieland worden gehouden. Kaartjes voor het festival zijn al uitverkocht. Vorig jaar stonden onder andere Jack Garrett, Ought en Tourist LeMC op de affiche.