Netsky (Live), The Vaccines en anderen naar Dour 2016

Dour algemeen

Dour voegt vandaag 5 kersverse namen toe aan de line-up. Onder andere Netsky en The Vaccines zullen op de openingsdag van het festival te bewonderen zijn. 

Naast Netsky en The Vaccines zijn ook Salut C’est Cool, Baloji en La Colonie de Vacances aan het affiche toegevoegd.

Netsky

Netsky verwierf grote bekendheid in België en omstreken met drum and bass-remixes van bestaande nummers. Inmiddels doet de jonge producer veel internationale festivals aan, maar treedt gelukkig ook nog met alle liefde op in zijn vertrouwde omgeving. Zo stond hij in 2012 nog op Lowlands, Rock Werchter en Pukkelpop en in 2013 op Pinkpop en Rock Werchter. Vooral zijn live-sets zijn erg in trek. Eind vorig jaar stond hij met een complete band in Eindhoven tijdens We Are Electric, waar we hem deze zomer ook weer aan zullen treffen. Het is ook al een tijdje alles behalve stil rond Boris. Vorig jaar bracht hij de zomerhit ‘Rio’ uit, gevolgd door ‘Work It Out’. Twee weken geleden verschenen er nog eens twee singles, wat erop wijst dat zijn derde studio-album onderweg is.

Op Dour sluit hij zich aan bij onder meer Rudimental,  UnderworldThe ProdigyWiz Khalifa, Mac DeMarcoPixies en Sigur Rós.

Dour 2016

Dour Festival zal dit jaar plaatsvinden op 13 t/m 17 juli in het gelijknamige plaatsje Dour. Het festival staat bekend om een bijzonder alternatieve line-up met daaromheen een oase aan kunst, cultuur en activiteiten. Eerdere edities had het festival al Cypress Hill, Smashing Pumpkins, Wu-Tang Clan, Franz Ferdinand, Faith No More en Pendulum op de posters staan.

De kaartverkoop is reeds van start gegaan. Voor het festival is het mogelijk om dagkaarten à 60 euro of combitickets à 140 euro aan te schaffen. Voor meer informatie, check je de festivalsite.

Dour Festival Logo

Dour Festival 2023

Locatie
België
Dour, België
Datum 12-16 juli 2023
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen

Over de auteur ✍️

Joyce Beuken

Houdt van woordgrapjes, gaat naar school en woont in Amsterdam en is oprichter, vice president en CEO van de Linda, Roos & Jessica-fanclub. Tevens enige lid.

Meer van Joyce