Advertisement

Best Kept Secret 2016 maakt blokkenschema bekend

Met nog maar een kleine zes weken te gaan, heeft de organisatie van Best Kept Secret 2016 het blokkenschema bekendgemaakt. Klaar voor de start? Puzzelen maar!

Bij het zien van het blokkenschema, word je ook onmiddellijk geconfronteerd met het feit dat er keuzes gemaakt moeten worden. Hieronder hebben we een aantal hoofdbrekers op een rijtje gezet. Weet jij al waar jij voor kiest?

Vrijdag 17 juni
[one_half]
The Slow Show
Christine and the Queens
Mount Kimbie dj-set
[/one_half]
[one_half_last]
of I Am Oak?
of Moon Duo?
of Honne?
[/one_half_last]

Zaterdag 18 juni
[one_half]
Sleaford Mods
Editors
Caribou
[/one_half]
[one_half_last]
of The Japanese House?
of Low?
of Joost van Bellen?
[/one_half_last]

Zondag 19 juni
[one_half]
Yeasayer
Band Of Horses
Jamie XX
[/one_half]
[one_half_last]
of Dazzled Sticks?
of Indian Askin?
of Fat White Family?
[/one_half_last]

Festival voorpret

Alle bevestigde artiesten zijn te beluisteren in onze Spotify-playlist Best Kept Secret 2016. Afgelopen jaar scoorde Best Kept Secret een vierde plaats in de lijst van Festileaks’ Beste Festival van 2015. Ben je nog niet eerder op dit heerlijke festival geweest? Check dan ons festivalrapport van de 2015 editie.

Best Kept Secret 2016

Best Kept Secret 2016 vindt plaats op 17 t/m 19 juni in Hilvarenbeek. Onder andere Beck, Editors en Jamie XX sieren het affiche. Wil jij er dit jaar het hele weekend bij zijn, dan betaal je €147,50. Kom je slechts een dag van het festival genieten, dan kost dat je €69,-. Meer informatie over de kaartverkoop vind je op de website van het festival.

Wil je meer weten over dit festival? Check dan onze Best Kept Secret 2016 programmapagina. Op deze pagina lees je alle nieuws, geruchten of bevestigingen voor het Best Kept Secret programma 2016. Op ons forum wordt volop gespeculeerd over het programma van aankomende editie, soms lees je hier een gerucht zelfs sneller. Houd dit dus zeker in de gaten. Check ook zeker onze app in deApp Store of de Google play Store. Met de app kun je ook heel makkelijk zelf een nieuwtje, gerucht of (zelf)bevestiging aan ons doorgeven!

Best Kept Secret Logo

Best Kept Secret 2024

Locatie
Nederland
Hilvarenbeek, Nederland
Datum 7-9 juni 2024
Line-up
Paolo Nutini
Disclosure
Justice
Tickets Kopen