Festileaks zoekt enthousiast schrijftalent voor het nieuwe festivalseizoen

757
Pinkpop
Foto: Sascha Teschner

Het is eindelijk zover: het festivalseizoen komt eraan. Daar hebben we bij Festileaks mega veel zin in, maar we kunnen nog wat extra handjes gebruiken. We zoeken daarom een aantal kanonnen en aanstormende talenten die er samen met ons een fantastisch festival- en geruchtenseizoen van gaan maken!

Overenthousiaste festinerds die hun passie ook buiten het seizoen met gelijkgestemden willen delen, zijn bij ons aan het juiste adres. Met Festileaks als platform bedien je een groot publiek met een gemeenschappelijke passie: festivals. Je houdt dagelijks duizenden mensen op de hoogte van het nieuws en de geruchten rondom de grootste festivals van de Benelux, Europa en de wereld. Dat alles met het doel om Festileaks het hele jaar door ieders online festival te laten zijn.

Wat bieden jullie mij?

Functies bij Festileaks zijn op vrijwillige basis en je werkt gewoon vanuit huis. Je komt terecht in een jong team van festival- en muziekliefhebbers. Wij leveren de nieuwsgierige ogen die nooit genoeg krijgen van de laatste festival-ins en -outs, zodat jij niet meer je wall hoeft vol te spammen met nieuwtjes die toch niemand interesseren.

Daarnaast bieden we je een platform waar je veel relevante ervaring op kunt doen. Het is makkelijk te combineren met je studie of baan en er zijn zeker mogelijkheden om door te groeien binnen het team. Oh, en hadden we al gezegd dat Festileaks deze zomer op festivals door heel Europa is te vinden?

Ja, ik wil!

Is jouw pen vlotter dan de tong van Jan Smeets? Ben je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en geruchten? Heb je veel vrije tijd? Ben je doordeweeks en overdag beschikbaar, flexibel inzetbaar en betrouwbaar? Knal dan nu je motivatie en een stukje over jezelf op het formulier op onze contactpagina! Wellicht ben jij wel die headliner waar iedereen op zit te wachten…

Solliciteer

 

Jos Willemsen
Hoi! Ik ben eindverantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken bij Festileaks. Sporadisch schrijf ik ook wel eens een artikel, en dan zie je dit tekstje. Verder co-host ik onze Festivalpodcast en kun je me wakker maken voor bitterballen. Die van De Bourgondiër natuurlijk.