Advertisement

Video: Tenacious D op Rock Am Ring 2012

Tenacious D

Op het Festileaks Youtube kanaal vind je vele festivalconcerten. Iedere week pikken we er eentje voor je uit. Deze week: Tenacious D op Rock Am Ring 2012.

Tenacious D geeft dit jaar maar een bescheiden aantal concerten en doet enkele festivals aan. Op dit moment staan er maar vier festivalshows op de planning, waaronder Rock Am Ring, Rock Im Park, Roskilde en Bravalla. In 2012 stonden ze ook op Rock Am Ring en laat daar nu net een mooie registratie van zijn.

Tenacious D

Tenacious D is een Amerikaanse comedy- en rockband uit Los Angeles. Deze groep is in 1994 opgericht door Kyle Gass en Jack Black. Er zijn inmiddels drie studioalbums uitgebracht. De laatste, Rize Of The Fenix, stamt alweer uit 2012. Dave Grohl heeft op al deze albums de drumpartijen ingespeeld, maar live moet het duo het vaak zonder de Foo Fighters frontman doen. Buiten deze band zijn beide heren ook in te huren als acteur. Vooral Jack Black heeft inmiddels een uitgebreide lijst aan films en tv-series op zijn naam staan.

Festivalconcerten

Wil je meer genieten van legendarische festivalconcerten of je opwarmen voor het aankomende seizoen? Check het Festileaks Youtube kanaal of abonneer je direct via de rode abonneer knop hieronder!%CODE1%