Tenacious D naar Rock am Ring 2016

1287

De organisatie van Rock am Ring voegt vandaag Tenacious D toe aan de line-up. De band van Jack Black zal daarnaast ook op het zusterfestival Rock im Park spelen. Het zijn de eerste twee festivalshows die de band bekend maakt voor komend jaar.

Eind oktober maakte de organisatie al bekend dat onder meer Red Hot Chili Peppers, Black Sabbath en Volbeat op het festival zullen spelen. Naast de komst van Tenacious D heeft de organisatie ook vertelt dat de kaarten voor de Duitse rockfestivals erg hard gaan. Voor Rock am Ring zijn er al ruim 50.000 kaarten verkocht en Rock im Park verkocht er al 20.000.

Tenacious D

De mannen van Tenacious D weten als geen ander hoe je humor in muziek kunt verwerken. De band werd opgericht in 1994 door Kyle Gass en Jack Black. De heren brachten tot dusver drie studioalbums uit, het laatste album stamt alweer uit 2012. De band stond eerder dit jaar nog in de 013 in Tilburg.

Rock am Ring 2016

Rock am Ring en Rock im Park zullen volgend jaar plaatsvinden van 3 t/m 5 juni 2016. Rock am Ring vind dit jaar voor de tweede keer op rij op het vliegveld van Mendig plaats. Rock im Park is op het Zeppelinfeld in Neurenberg. Tickets voor beide festival zijn nog verkrijgbaar. De festivals vinden een week voor Pinkpop plaats. Daardoor is het goed mogelijk dat deze festivals namen zullen delen. Vorig jaar deelden zij namen als Foo Fighters, Rise against en Slash ft. Miles Kennedy and the Conspirators.

Ga mee op een onvergetelijke busreis naar twee bucketlist-festivals in Oost-Europa

Festileaks Festivalvakantie 2022

 

Trots lid van de nieuwsredactie en muzikaal omnivoor. Voorliefde voor het hardere soort muziek maar van alle markten thuis. Van Kendrick Lamar tot La Dispute en van Sigur Rós tot Tess. Werkzaam in de zorg als verpleegkundige. In de zomer steevast te vinden op Rock Werchter en Lowlands.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.