19 nieuwe namen completeren line-up Welcome To The Village 2016

Foto: Welcome to The Village

Goed nieuws uit het Hoge Noorden! Er zijn negentien nieuwe acts bevestigd voor Welcome to The Village 2016 en daarmee is de line-up nu compleet. Onder andere 2manydjs en My Baby zitten tussen de laatste toevoegingen.

Hieronder vind je alle nieuwe namen op een rijtje:

[one_third]
– 2manydjs (dj-set)
– Black Mountain
– My Baby
– King Khan & The Shrines
– Max Meser
– Black Lung
– St. Paul
[/one_third]
[one_third]
– Green Hornet
– Intergalactic Gary
– Chouk Bwa Libète
– Faja Creation Brassband
– Black Flower
– S.T. Cordell
[/one_third]
[one_third_last]
– Bismuth + Serchio Bathing-Party
– Heavyball
– The Hyena Kill
– White Wine
– Afework Nigussie & Zea
– JR Green
[/one_third_last]


De opzet van Welcome to The Village is inmiddels een bekend recept. (Inter)nationale artiesten met genoeg leuks om te ontdekken, veel aandacht voor eten en -last but not least- een heerlijke locatie aan het water. Eerder bevestigde het festival al de komst van onder andere Django Django en The Boxer Rebellion. Ook o.a. Fresku en Together PANGEA staan medio juli op het podium in Friesland. Het blokkenschema volgt spoedig, zo belooft de organisatie.

Welcome to The Village 2016

Welcome to The Village vindt dit jaar plaats van 15 t/m 17 juli. Locatie van het spektakel is recreatiegebied de Groene Ster, net buiten Leeuwarden. Dagtickets voor vrijdag en zondag kosten je 40 euro, voor de zaterdag betaal je 50 euro. Liever een heel weekend onder de pannen? Voor 100 euro heb je een combiticket inclusief camping. Meer informatie over het festival vind je hier.