Django Django, together PANGEA en meer naar Welcome to The Village 2016

Foto: Welcome to The Village

Noorderlingen opgelet! Welcome to The Village heeft 10 nieuwe namen bekend gemaakt, waaronder de eerste headliner: Django Django zal een dag op het festival afsluiten.

Hieronder een overzicht van alle artiesten die vandaag zijn bevestigd voor het festival:
[one_half]
– Django Django
– Together PANGEA
– Konono No.1
– Alex Vargas
– Jake Isaac
[/one_half][one_half_last]
– HATY HATY
– Hackensaw Boys
– Beaty Heart
– Los Pirañas
– FEWS
[/one_half_last]

De opzet van festivals zoals Welcome to The Village is inmiddels een bekend recept. (Inter)nationale artiesten met genoeg leuks om te ontdekken, veel aandacht voor eten en -last but not least- een heerlijke locatie aan het water. Eerder bevestigde het festival al de komst van onder andere Fresku en Lonely the Brave. Benieuwd hoe het er vorig jaar aan toe ging? Check dan vooral even de video hieronder.

Welcome to The Village 2016

Welcome to The Village vindt dit jaar plaats van 15 t/m 17 juli. Locatie van het spektakel is recreatiegebied de Groene Ster, net buiten Leeuwarden. Dagtickets voor vrijdag en zondag kosten je 40 euro, voor de zaterdag betaal je 50 euro. Liever een heel weekend onder de pannen? Voor 100 euro heb je een combiticket inclusief camping. Meer informatie over het festival vind je hier.