The Boxer Rebellion en 10 anderen naar Welcome to The Village 2016

De tweede headliner voor Welcome to The Village is binnen! The Boxer Rebellion zal een dag op het festival afsluiten. Verder werden er nog tien artiesten aan de affiche toegevoegd.

Een overzicht van de nieuwe bevestigingen:
[one_half]
– The Boxer Rebellion
– SUUNS
– All We Are
– Remy van Kesteren: Tomorrow Eyes
– Girls Names
– Tjing Tjing
[/one_half][one_half_last]
– Los Blancos
– Smokey Joe & The Kid
– Yung
– Mountain Bike
– Meindert Talma
[/one_half_last]

Eerder bevestigde het festival al de komst van onder andere Django Django en together PANGEA. Ook Fresku en Lonely the Brave staan medio juli op het podium in Friesland.

The Boxer Rebellion

Op 29 april 2016 verschijnt het vijfde studioalbum van The Boxer Rebellion, getiteld ‘Ocean by Ocean’. Het optreden op Welcome to The Village is het eerste festivaloptreden dat de band dit jaar aankondigt in de Benelux. Nederlandse zaalshows staan dit jaar al wel gepland: de band zal onder andere Amsterdam, Eindhoven en Den Haag aandoen.

Welcome to The Village 2016

Welcome to The Village vindt dit jaar plaats van 15 t/m 17 juli. Locatie van het spektakel is recreatiegebied de Groene Ster, net buiten Leeuwarden. Dagtickets voor vrijdag en zondag kosten je 40 euro, voor de zaterdag betaal je 50 euro. Liever een heel weekend onder de pannen? Voor 100 euro heb je een combiticket inclusief camping. Meer informatie over het festival vind je hier.