Enkele parkeerterreinen Graspop onbruikbaar verklaard

Vrijdag is het zover: Graspop Metal Meeting 2016! Echter heeft de vele regen die er gevallen is de afgelopen dagen zijn tol geëist: een aantal parkeerterreinen staan blank. De organisatie moedigt bezoekers daarom aan om bijvoorbeeld met de trein, bus of fiets naar het festival te komen.

De afgelopen dagen heeft het flink geregend in Dessel, waar Graspop ieder jaar plaatsvindt. Dit heeft ervoor gezorgd dat een aantal parkeerterreinen niet meer bruikbaar zijn. Op de festivalweide, de camping en Metal Town is niets te merken van het wateroverlast: deze zullen gewoon open blijven.

Het weerbericht voor het aankomende Graspop-weekend voorspelt dat er afwisselend zon en regen zal zijn. De organisatie raadt hun bezoekers in ieder geval aan om regenpakken en/of regenlaarzen mee te nemen naar het festival. Daarnaast laten ze het volgende weten: “Weer of geen weer, een echte metalhead laat zich niet kennen. Het wordt sowieso weer een fantastische editie, deze keer wel met modderige selfies, tjokkende laarzen en mooie regenjasjes”.

Graspop Metal Meeting 2016

Graspop Metal Meeting 2016 vindt plaats van 17 tot en met 19 juni op Festivalpark Boeretang in Dessel, België. Op dit festival vind je vele rock- en metalnamen, waaronder Black Sabbath, Iron Maiden, Megadeth en Volbeat. Kaarten voor het hele weekend of voor losse dagen zijn nog steeds verkrijgbaar. Voor een weekendkaart met camping betaal je 195 euro, een dagkaart kost je 95 euro.

Bron: newsmonkey.be

Graspop Metal Meeting Logo

Graspop Metal Meeting 2025

Locatie
België
Dessel, België
Datum 19-22 juni 2025
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen