Advertisement

Rock Werchter maakt line-up The Hive bekend

Rock Werchter heeft natuurlijk ieder jaar veel mooie kampeerterreinen in de aanbieding voor de tienduizenden bezoekers, maar één in het bijzonder: luxe-camping The Hive. En daar maakt de festivalorganisatie vandaag de volledige line-up van bekend.

Er staan zoals gebruikelijk weer onder andere de Lipton Ice Tea Opening Party en Red Bull Elektropedia Closing Party op het programma, maar dit jaar kunnen we ook genieten van de beats en DJ-skills van Willie Wartaal! De Jeugd Van Tegenwoordig-zanger verzorgt dit jaar een vette set tijdens de Lipton Ice Tea Opening Party, samen met onder andere Faisal en Gunther D. De volledige line-up kun je hieronder zien:

  • 29 juni: Lipton Ice Tea Opening Party met Faisal, Gunther D, Mumbai Science en Willie Wartaal.
  • 30 juni: Studio Brussel – De Afrekening Party.
  • 1 juli: Studio Brussel –  De Afrekening Party.
  • 2 juli: Studio Brussel – De Afrekening Party.
  • 3 juli: Red Bull Elektropedia Closing Party met Michael Midnight, TLP en James Marvel ft Mota.

Ook iedere dag after-partyen bij deze feesten? Dan moet je wel een Camping The Hive ticket hebben.

The Hive

Verblijven op The Hive heeft een aantal mooie voordelen. Je mag onder andere al een avond eerder (de woensdagavond) op het kampeerterrein en de Lipton Ice Tea Opening Party meemaken, je geniet van de beste service en comfort, en last but definitely not least, er is iedere avond feest!

Voetbalfans niet getreurd; dit jaar is er de mogelijkheid om de vier kwartfinales te bekijken. De wedstrijden zijn onder andere in The Hive te zien op een groot scherm. Vanaf 21:00 zijn de matches live te volgen en zodra het afgelopen is, begint Studio Brussel met de Afrekening Party. De Lipton Ice Tea Opening Party op woensdagavond daarentegen begint al om 20:00. Alle feesten duren tot 04:00.

In 2016 wordt The Hive uitgebreid met The Hive Resort, een rustige, relaxte camping vlakbij het festivalterrrein. Wie geen zin heeft om met een tent en kampeermateriaal te sleuren, kan een reeds opgezet en ingericht tentje, tipi of lodge huren in The Hive Resort. Je kunt alleen in The Hive Resort verblijven als je een package boekt.

Rock Werchter 2016

Rock Werchter vindt in 2016 plaats van 30 juni tot en met 3 juli in het dorpje Werchter. Headliners zijn dit jaar onder andere Paul McCartney, Red Hot Chili Peppers en Rammstein. Een kaartje voor het gehele weekend kost €236,- en voor een dagkaart mag je €100,- afrekenen. Haast je niet langer want de ticketverkoop is al een tijd in volle gang en de zaterdag is inmiddels uitverkocht. Het festival zelf heeft ondertussen ook al meer dan 90% van hun kaarten verkocht. Headliner Red Hot Chili Peppers stond afgelopen weekend al op Pinkpop, check hier te beelden om alvast in de stemming te raken! Met Spotify kun je ook kennis maken met de muziek van de artiesten in de line-up.

Wist je al dat er dit jaar voor het eerst busreizen naar Rock Werchter worden georganiseerd vanuit Nederland? De bussen vertrekken op woensdag 29 juni vanaf Amsterdam, Arnhem, Breda, Eindhoven, Utrecht en Zwolle. Ga je met een groep groter dan 20 personen? Dan kunnen jullie ook opgehaald worden in jullie eigen stad. Op maandag 4 juli vertrekken de bussen vanaf Rock Werchter weer terug naar Nederland. Het reisje kost je €25,- retour. Als je nog geen ticket hebt gescoord voor Rock Werchter 2016, kun je zelfs een package deal (festivalticket, campingticket The Hive én busreis) voor €288,- aanschaffen. Boeken doe je bij Festival.Travel.

Rock Werchter Logo

Rock Werchter 2024

Locatie
België
Werchter, België
Datum 4-7 juli 2024
Line-up
Lenny Kravitz
Måneskin
Dua Lipa
Tickets Kopen