Courtney Barnett op Pitchfork 2015

608

Op het Festileaks Youtube kanaal vind je vele festivalconcerten. Iedere week pikken we er eentje voor je uit. Deze week: Courtney Barnett op Pitchfork 2015.

Dit weekend doen we verslag vanaf Rock Werchter. Hier hebben we afgelopen dagen genoten van onder andere Paul McCartney, Flume, Rammstein, Tame Impala, PJ Harvey en Editors. Wie hier gisteren ook nog op het podium stond was Courtney Barnett. Benieuwd hoe zij live klinkt? Kijk het festivalconcert terug dat zij vorig jaar op Pitchfork gaf.

Courtney Barnett

De 28-jarige singer-songwriter komt uit Melbourne (Australië). Vorig jaar brak ze door met haar album Sometimes I Sit And Think And Sometimes I Just Sit en werd ze gezien als één van de doorbraken van 2015. Ze staat bekend om haar humoristische teksten, verhalende nummers en goede liveoptredens. Afgelopen jaar was ze te bewonderen op Pukkelpop en Lowlands. Dit jaar konden de bezoekers van Down The Rabbit Hole en Rock Werchter genieten van een liveoptreden.

Festivalconcerten

Wil je meer genieten van legendarische festivalconcerten of je opwarmen voor het aankomende seizoen? Check het Festileaks Youtube kanaal of abonneer je direct via de rode abonneer knop hieronder!%CODE1%

Blonde import-Amsterdammer met een zwak voor België. Wil geen optreden missen van Arctic Monkeys en Tame Impala. Standaard te vinden op Down The Rabbit Hole.