Rhye heeft een drukke week achter de rug met optredens op Lowlands, Sziget en Pukkelpop. Wij maken van die gelegenheid gebruik om terug te blikken naar zijn concert op Pitchfork Music Festival Paris in 2015. Ideaal om nog eens na te genieten, of om te checken wat je gemist hebt.

Met Thom Yorke, Run The Jewels en Father John Misty staat er heel wat schoon volk op Pitchfork Music Festival Paris in 2015. Bij de kleinere namen zien we ook Rhye, die 40 minuten lang de kans krijgt om zich te bewijzen. Met zijn ingetogen muziek en betoverende melodieën houdt hij het publiek in zijn ban. De blauw-gele lampen werpen mysterieuze schaduwen over het podium, wat de beleving alleen maar versterkt. Geniet nogmaals van zijn prachtige optreden.

Rhye

Rhye was oorspronkelijk een duo-project van de Canadees Milosh en de Deen Robin Hannibal. Samen brachten zij in 2013 het debuutalbum Woman uit. Vorig jaar besloot Hannibal echter uit de band te stappen, waardoor Milosh sindsdien het absolute middelpunt van de act is. In de nieuwe samenstelling bracht hij begin dit jaar een tweede plaat uit, genaamd Blood. Deze zomer stond Rhye op Lowlands, Sziget en Pukkelpop. Eerder deed de Canadees All Points East en Northside aan.

Win 2 tickets voor Lollapalooza Berlijn!

Deze hele week maak je bij Festleaks kans op 2 weekendtickets Lollapalooza Berlijn. In het laatste festivalweekend van het seizoen nog één keer genieten van exclusieve headliners als Kings of Leon, Swedish House Mafia en Martin Garrix: word jij die gelukkige winnaar?