Je kunt nu optredens van Rock Werchter 2016 terugkijken

Rock Werchter 2015
Foto: Joris Bulckens

Precies twee weken geleden werden we verwelkomd op de weide van Rock Werchter. Wil je nog eens terugblikken op dat prachtige weekend? Check dan de rapportages én festivalconcerten van Rock Werchter 2016.

Op de website van Rock Werchter zijn allerlei video’s te vinden van de optredende acts en het Rock Werchter-publiek. Zo zie je hoe artiesten plaats nemen in een caravan. Hier beantwoorden onder meer James Bay en Lianne La Havas de meest willekeurige vragen en spelen zij een nummer van een icoon op kinderinstrumenten. Ook mogen reportages vanaf het festivalterrein niet ontbreken. Zo zien we hoe jullie, de Wechter-gangers, je vermaakten in de regen en komen de vele Red Hot Chili Peppers-shirts voorbij. Tot slot zijn er natuurlijk heel veel festival concerten online gezet. Zo kun je onder andere Red Hot Chili Peppers, James Bay en Two Door Cinema Club terugkijken.

[button color=”red” size=”medium” link=”http://vod.rockwerchter.be/?language=nl” target=”_blank”]Naar de video’s![/button]

Rock Werchter 2017

De exacte data voor de volgende editie zijn nog niet bekendgemaakt. Ook voor onthullingen rondom de line-up zullen we nog even moeten wachten. Zou Pearl Jam in 2017 ook een bezoekje brengen aan Werchter? Zodra er meer bekend is, hoor je dat uiteraard via ons. Wij kunnen in ieder geval niet wachten en kijken uit naar alle geruchten en bevestigingen die binnenstromen via ons forum!

Rock Werchter Logo

Rock Werchter 2024

Locatie
België
Werchter, België
Datum 4-7 juli 2024
Line-up
Lenny Kravitz
Måneskin
Dua Lipa
Tickets Kopen