Jake Bugg en Alex Vargas onder nieuwe namen Songbird Festival 2016

Songbird Festival voegt vandaag zes nieuwe namen toe aan het affiche. Onder andere Jake Bugg, Blaudzun en Alex Vargas reizen in november af naar het Rotterdamse festival. Dat maakt het festival vandaag bekend.

Naast Jake Bugg, Blaudzun en Alex Vargas voegt Songbird ook Bewilder toe aan de line-up. Ook kondigt het festival twee 3FM Serious Talents aan. Zowel Max Meser als Jeangu Macrooy geven acte de présence op het Rotterdamse festival. Al deze nieuwe namen spelen op de afsluitende zondag van het festival.

Eerder werden Jonathan Jeremiah (unplugged), Selah Sue en Michael Kiwanuka aangekondigd. Samen met de nieuwe aankondiging van vandaag telt de line-up 18 namen.

Eerder dit festivalseizoen stond Jake Bugg al op Lowlands, Sziget en Rock Werchter.

Songbird Festival 2016

Songbird Festival wordt dit jaar voor de zesde keer georganiseerd. Het tweedaagse festival vindt plaats op zaterdag 26 en zondag 27 november in De Doelen in Rotterdam. De line-up richt zich met name op singer-songwriters en kende in het verleden acts als Tom Odell, Lianne La Havas en Ben Howard. Dit jaar zijn Jake Bugg en Michael Kiwanuka grote namen op de line-up. Dagtickets voor Songbird Festival zijn er vanaf €37,- en voor een weekendkaart betaal je €76,-. Meer informatie over het festival vind je op de website.