Coldplay naar België in 2017

1618

Coldplay heeft plannen met België. De band plaatst zojuist een gifje op hun officiële Twitter-account waarop ‘2017’ te zien is in de kleuren van de vlaggen van verschillende landen, waaronder zwart, geel en rood.

Naast de Belgische vlag zijn ook de vlaggen van Frankrijk, Italie, Duitsland, Polen, Zweden, Ierland, Wales en Oostenrijk te vinden in de teaser. Festivalorakel Zégut had het eerder al over een gig in Lyon op 8 juni.

Werchter?

© Joris Bulckens for Rock Werchter
© Joris Bulckens for Rock Werchter

Dat de band na hun wereldtour niet van plan was om stil te zitten, was al een tijdje bekend. Bassist Guy Berryman liet in een interview met NME weten dat er voor 2017 alweer een hoop op de planning stond, waaronder ‘festivals wereldwijd’.

Zien we Coldplay in 2017 hun hits afvuren op de Werchter-weide? Het zou zo maar kunnen. De laatste jaren kondigde dit festival hun eerste headliner tussen 21 september en 11 november aan, dus wat dat betreft zitten we in de juiste tijd.

Nederland

Ga mee op een onvergetelijke busreis naar twee bucketlist-festivals in Oost-Europa

Festileaks Festivalvakantie 2022

Nederland blijft voorlopig uit in de teases van Coldplay. Dit jaar was de band al in Europa te vinden voor de A Head Full of Dreams-tour. Ze deden onder andere twee optredens in de Amsterdam ArenA en lieten toen juist België links liggen.

[mks_button size=”medium” title=”Bekijk alle geruchten voor het komende festivalseizoen” style=”squared” url=”http://festileaks.com/geruchten” target=”_self” bg_color=”#dd3333″ txt_color=”#FFFFFF” icon=”” icon_type=”” nofollow=”0″]

 

Houdt van woordgrapjes, gaat naar school en woont in Amsterdam en is oprichter, vice president en CEO van de Linda, Roos & Jessica-fanclub. Tevens enige lid.