Deadmau5, The Strokes, Justice en meer naar Estereo Picnic

The Strokes Group Shoot Black White 2012

Het Colombiaanse festival Estereo Picnic heeft de gehele line-up gepresenteerd. Onder andere Deadmau5, The Strokes, Justice en The XX verschijnen in Bogotá op het podium. 

Verder staan Martin Garrix, The Weeknd en Wiz Khalifa hoog op het affiche. De rest van de line-up ziet er als volgt uit en daarmee wordt de lijst met potentiële namen voor de Europese festivals groter en groter:

Estereo Picnic 2017

The Strokes

De Amerikaanse rockband The Strokes is bij het grote publiek bekend door hun hit Last Nite. In 2013 brachten de heren voor het laatst een langspeler uit, Comedown Machine. Afgelopen juni verscheen er nog wel een gloednieuwe EP van de band. Gitarist Nick Valensi verklapte drie weken geleden dat er voor 2017 een nieuwe album in de planning staat. Daarbij hoort oeen tour en daar begint de band uit New York in maart in Zuid-Amerika mee. Lollapalooza staat ook al op touragenda.

Estereo Picnic

Stereo Picnic vindt van 23 tot en met 25 maart plaats in Bogotá te Colombia. Afgelopen jaren stonden onder andere Mumford & Sons, Florence + the Machine, Kings of Leon en Jack White als headliner op het programma. Informatie over tickets vind je op de website van Estereo Picnic.