‘Aerosmith, Linkin Park en Prophets of Rage naar Hellfest 2017’

Linkin Park

Volgens Zégut staan Aerosmith, Linkin Park en Prophets of Rage op Hellfest 2017. Dat ‘leakt’ de Franse diskjockey en festivalorakel vandaag op zijn website. Vorig jaar leakte Zégut nog Black Sabbath voordat het festival het zelf aankondigde. 

Zégut doet elk jaar voorspellingen op zijn blog over de headliners in de festivalwereld. Vandaag maakt hij op zijn website bekend dat Aerosmith, Linkin Park en Prophets of Rage dit jaar op het Franse festival Hellfest zullen staan. Vorig jaar leakte Zégut nog Black Sabbath voor datzelfde festival. Er is dus een grote kans dat het festivalorakel ook dit jaar weer goed zit met zijn leaks. We kunnen overigens snel nieuws verwachten van Hellfest: op hun site pronkt de tekst  ‘See you very soon’ . Twee weken geleden hebben we een overzichtje gemaakt over de ‘leaks’ en geruchten van Zégut. Daar wordt al gemeld dat Metallica ook een kanshebber is voor Hellfest 2017.

Aerosmith

Aerosmith werd door de Franse DJ al eerder getipt voor Hellfest 2017. Volgens zanger Steven Tyler gaat de band volgend jaar op afscheidstournee. Als de band naar Frankrijk komt is de kans dat een uitgebreide Europese tour aankomt zeker aanwezig. Voorlopig zijn er nog alleen maar Zuid-Amerikaanse concerten gepland, maar dat er een tour aankomt in 2017 is zo goed als zeker.

Aerosmith

Hellfest 2017

Hellfest wordt elk jaar gehouden in Clisson, Frankrijk. De editie van 2017 zal gehouden worden van 16 tot 18 juni. Tickets zijn vanaf 11 uur op 6 oktober (morgen) te verkrijgen via deze site. Het affiche is vooralsnog leeg.

Hellfest Logo

Hellfest 2023

Locatie
Frankrijk
Clisson, Frankrijk
Datum 15-18 juni 2023
Line-up
Slipknot
Iron Maiden
Mötley Crüe
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.