Parkway Drive naar Groezrock 2017

Groezrock rockt! Het is nog geen week geleden dat de organisatie van het festival de eerste headliner aankondigde. Vandaag schotelt Groezrock ons weer een nieuwe headliner voor: Parkway Drive is er in 2017 bij.

Met Deftones en Parkway Drive heeft Groezrock de headliners voor het festival rond. Maar daar blijft het natuurlijk niet bij. Groezrock weet ieder jaar de beste punkbands en metalgroepen bij elkaar te boeken voor het tweedaagse festijn en zal binnenkort weer met nieuwe namen op de proppen komen.

Parkway Drive

De Australische metalcore giganten van Parkway Drive zijn on fire! De heren zijn na de release van hun laatste album Ire uitgegroeid tot één van de grootste metalcorebands die op dit moment actief zijn. In het voorjaar van 2016 speelde Parkway Drive een uitverkochte 013 plat met hun buddy’s van Architects. In 2015 werden festivals als Rock am Ring en Graspop verpulvert. Dit jaar stond Parkway Drive hoog op de affiches van Sziget en Lowlands. De mannen zoeken het steeds hogerop en headlinen in 2017 op Groezrock met hun Unbreakable Tour. ‘Snap your neck to this!’

Groezrock 2017

groezrock-2017

Groezrock 2017 vindt plaats op 29 en 30 april in het Belgische plaatsje Meerhout. Vorig jaar waren Rancid en Sum 41 headliners. Wil je weten hoe dat was? Check ons festivalrapport. Tickets voor Groezrock zijn inmiddels te koop. Een dagkaart voor zaterdag 29 april kost €80,-, voor een tientje minder ben je er op zondag 30 april bij. Wil je niks missen? Voor €110,- heb je al een combiticket. Meer informatie is te vinden op de site van Groezrock.