Advertisement

Rise Against en meer naar Open Flair Festival 2017

Rise Against
Rise Against

Op de vroege maandagmorgen zijn de eerste tien namen voor Open Flair Festival 2017 bekend gemaakt. Bezoekers van het Duitse festival in Eschwege kunnen onder meer een optreden van Rise Against verwachten.

Rise Against is zeker geen onbekende naam op het festival. De Amerikaanse punkband stond namelijk in 2011 en 2014 al eerder op de bühne. Benieuwd welke namen er nog meer zijn bevestigd? Check de tien acts hieronder:

[mks_col]
[mks_one_half]
Rise Against
Heaven Shall Burn
Alligatoah
Blues Pills
The Amity Affliction
[/mks_one_half]

[mks_one_half]
DJANGO 3000
BRKN
Marathonmann
The Intersphere
Watch Out Stampede!
[/mks_one_half]
[/mks_col]

In 2015 speelde Rise Against nog op Pinkpop en Rock Werchter. Nu duidelijk is dat de band festivals speelt in 2017, is een kans dat ze daar komende zomer opnieuw staan, al zijn de data van Open Flair meer in de buurt van onder andere Lowlands en Pukkelpop. We houden je uiteraard op de hoogte.

Open Flair Festival 2017

Het Open Flair Festival in Eschwege werd in 1985 voor het eerst georganiseerd. Dit jaar vindt van 9 tot en met 13 augustus de 33ste editie van het festival plaats. Een ticket voor het hele festival kost in de voorverkoop (tot en met 26 oktober) €99,-. Wil je ook een campingplaats, dan betaal je €127,-. De tickets zijn verkrijgbaar via de officiële website van het festival. Vorig jaar stonden onder andere John Coffey, Limp Bizkit, Sum 41 en The Hives op het programma.

Open Flair Festival Logo

Open Flair Festival 2024

Locatie
Duitsland
Eschwege, Duitsland
Datum 7-11 augustus 2024
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen