Rock am Ring 2023 bevestigt Kings of Leon, Rise Against en meer

Kings of Leon

Een mooi kerstcadeau voor rockfans. De zusterfestivals Rock am Ring en Rock im Park bevestigen 16 nieuwe namen voor de edities van 2023. Onder hen één van de twee ontbrekende headliners: Kings of Leon.

De line-up van Rock am Ring 2023 begint steeds meer vorm te krijgen. Naast Kings of Leon kondigt het Duitse festival ook onder andere Bring Me the Horizon, Limp Bizkit en Rise Against aan. Kings of Leon sloot al twee keer eerder een dag van het festival af, namelijk in 2011 en 2014.

Een overzicht van alle nieuwe namen kun je hieronder vinden:

Uit de email van Eventim, de officiële kaartverkoper, wordt duidelijk dat alleen Die Toten Hosen en Kings of Leon tot nu toe headliners zijn. Dit betekent dat er nog zeker één grote naam mist. Begin 2023 wordt er weer nieuws verwacht, wellicht over deze laatste dagafsluiter?

Naast de aankondiging van de nieuwe namen is ook de dagindeling bekendgemaakt door middel van een nieuwe poster. Bovendien wordt bericht dat Flogging Molly het festival Rock am Ring opent op de vrijdag. Voor Rock im Park is dit nog niet bekend.

Vorige editie stonden onder andere Green Day, Muse en Volbeat op het affiche. Nog even nagenieten hiervan? Bekijk dan onze must-see optredens van Rock am Ring 2022.

Kanshebbers Graspop 2023

Graspop maakte pas maar liefst 103 namen bekend voor de editie van 2023. Dit laat nog ruimte over voor ongeveer twintig artiesten, waaronder twee headliners. Van de nieuwe Rock am Ring namen staan Gojira, Halestorm en Spiritbox ook al op het festival in Dessel. Wellicht komen meerdere van de bands zoals Bring Me the Horizon, Incubus, Limp Bizkit, Rise Against of Sum 41 hen nog vergezellen.

Rock am Ring Logo

Rock am Ring 2023

Locatie
Duitsland
Duitsland
Datum 2-4 juni 2023
Tickets Niet meer beschikbaar.