System of a Down naar Download Festival Paris 2017

system of a down

De Franse variant van Download Festival verwelkomt tijdens zijn tweede editie System of a Down op het festival. System of a Down is de eerste headliner voor het festival dat van 9 tot 11 juni plaatsvindt.

Na een vooruitblikkende Tweet van Download Festival Paris is het hoge woord eruit. System of a Down is één van de headliners voor de komende editie van Download Paris. De bevestiging van System of a Down is voor oplettende festivalfanaten geen grote verrassing: de Amerikaanse rock-/metalband staat op diverse reeds aangekondigde affiches en kondigde zichzelf zelfs aan voor Download Festival Madrid dat op dat moment nog niet eens officieel bestond.

Ook bevestigt Download Paris dat de verkoop op 3 november om 10 uur in de ochtend van start gaat. Om die wat kracht bij te staan wordt het affiche verder aangevuld op 31 oktober om 18 uur.

Andere festivals voor System of a Down

Naast Download Paris, Download Madrid, Novarock, Rock im Park en Rock am Ring, is er een grote kans dat System of a Down ook Graspop Metal Meeting, FortaRock, Pinkpop en Rock Werchter bezoekt tijdens het komend festivalseizoen.

rock-am-ring

Download Festival Paris

De Franse variant van Download vindt plaats van 10 tot en met 12 juni in Parijs. Het festival heeft – evenals zijn ‘broertjes’ in Engeland en Spanje – vooralsnog geen informatie gedeeld rondom de volledige kaartverkoop. Voor Download Madrid (23 & 24 juni) gaan echter wel de eerste 10.000 tickets weldra voor een relatief goedkope prijs in de verkoop. Alle recente informatie over die Downloadvariant vind je hier.