Terugkijken: James Bay op Pinkpop 2016

Van 10 tot en met 20 oktober kun je weer stemmen op de Festivalacts Top 100. Wie waren de absolute toppers van afgelopen seizoen? Een lastige keuze, dus helpen we je een handje. We duiken in ons rijke archief van festivalconcerten en zetten vandaag in de spotlight: James Bay (o.a. Pinkpop en Rock Werchter).

De beelden

Van tienermeisjes tot oudere rockers

James Bay
Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

Op het ramvolle veld op de late vrijdagmiddag staat een divers publiek. Naast zwierende tienermeisjes zijn er ook een hoop oudere mannelijke rockers aanwezig (en dat zijn dan niet eens de vaders van). James Bay maakt dan ook muziek voor iedereen. Als een geoliede machine speelt hij zijn vijfde Nederlandse optreden. Het publiek kent ieder nummer wat resulteert in een vrolijke klappende mensenmassa. Van tranentrekkers tot meezingers en -springers: het veld was haast te klein voor deze singer-songwriter. Hij werd dan ook door Pinkpop benoemd tot een geweldige start van het festivalseizoen.

Stem op James Bay!

Heb jij ook zo genoten van James Bay afgelopen zomer? Breng je stem dan uit, zodat ze een plekje krijgen in de Festivalacts Top 100!

[mks_button size=”medium” title=”Naar de stempagina” style=”squared” url=”http://stem.festileaks.com/?front=105″ target=”_blank” bg_color=”#dd3333″ txt_color=”#FFFFFF” icon=”” icon_type=”” nofollow=”0″]

Pinkpop Logo

Pinkpop 2023

Locatie
Nederland
Landgraaf, Nederland
Datum 16-18 juni 2023
Line-up
Tickets Kopen