James Bay, Denzel Curry en meer week voor Lowlands naar FEST Festival 2020

James Bay
Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

De organisatie van het Poolse FEST Festival pakt uit met een eerste lading namen, onder wie James Bay en Denzel Curry. Kunnen we de acts volgende zomer ook op Lowlands bewonderen?

Na een succesvol debuut belooft de organisatie van FEST Festival met de bekendmaking van een handjevol eerste namen ook een indrukwekkende tweede editie neer te zetten. Hiermee is meteen de eerste headlineshow van de Britse singer-songwriter James Bay bevestigd.

Aangezien het Poolse festival een week voor Lowlands plaatsvindt, rijst de vraag of de bevestigde acts ook een stop zullen maken in Biddinghuizen. James Bay was er in 2018 al te bewonderen. Denzel Curry liet zijn optreden vorig jaar helaas afweten. Maakt hij het aankomend festivalseizoen weer goed?

Bekijk het gehele overzicht van de kersverse aankondigen hieronder:

  • James Bay
  • Denzel Curry
  • Nothing But Thieves
  • Sigrid
  • Ferdinand and Left Boy

De heren van Nothing But Thieves zullen aankomend festivalseizoen tevens op Pinkpop te zien zijn.

James Bay

Als James Michael Bay in 2014 ‘Hold Back the River’ uitbrengt, gaat het snel met de Britse singer-songwriter. Niet alleen speelt hij menig festivalweide plat, ook zijn debuut-album Chaos and the Calm behaalt in zijn geboorteland de eerste plek in de hitlijsten. Hij scoort nadien nog hits met onder andere ‘Best Fake Smile’ en ‘If You Ever Want to be in Love’. In 2018 bracht de zanger zijn tweede studio-album uit, Electric Light.

Ook was hij in 2018 voor het laatst op Lowlands te bewonderen. Vorig jaar volgde een openluchtconcert op het Amsterdamse City of Sounds. Aankomend seizoen kunnen we de singer-songwriter weer op festivals verwachten, met FEST Festival als de eerst bevestigde headlineshow van 2020.

FEST Festival 2020

FEST Festival is een multi-genre muziekfestival in Chorzów, Polen. Tijdens de eerste editie werd al groots uitgepakt met innovatieve stage designs, plekken waar je 24 uur lang kunt feesten én een goed gevulde line-up. Zo sierden onder meer Disclosure, Alan Walker, Metronomy, Jaden Smith en Little Dragon het affiche. Aankomend festivalseizoen zijn onder meer James Bay, Denzel Curry en Nothing But Thieves van de partij.

  • Locatie: Chorzów, Polen
  • Datum: 13-15 augustus
  • Tickets: de ticketprijzen variëren van €85,- (early bird) voor het driedaagse festival tot €56,- voor een afzonderlijke dag.
  • Voor meer info kun je op de website van FEST Festival terecht.

Fest Festival Logo

Fest Festival 2019

Locatie
Polen
Chorzów, Polen
Datum 23-24 augustus 2019
Line-up
Disclosure
Alan Walker
Metronomy
Tickets Niet meer beschikbaar.