Advertisement

Festival wishlist Lowlands 2020: Wie wil jij graag zien?

Alpha
Photo: Kamiel Scholten / Festileaks

Het staat bij menig festivalganger met dikke watervaste stift omcirkeld: Lowlands 2020. Dat het dan nog even duurt voordat het augustus is, maakt niet uit. Voorpret is per slot van rekening ook leuk. Wat als jij bijvoorbeeld mocht bepalen wie er komende zomer op het affiche staan. Wie wil jij graag zien op Lowlands 2020?

Wij vragen jullie, de festivalbezoeker, jaarlijks wie jullie graag op de festivals willen zien. Dat kunnen grote dromen zijn; zoals een wereldtour van Daft Punk, maar ook iets meer realistische wensen; zoals een headline spot voor The xx in 2020. Dit alles tellen we bij elkaar op en daar komen fantastische affiches uit!

Deze keer is het de beurt aan Lowlands 2020. Wij zijn benieuwd wie jij het liefst op deze editie van het festival ziet. Laat jullie wensen weten via het Festival forum, de Instagram StoryTwitter of Facebook. Wij zorgen dat alle stemmen verzameld worden en komen volgende week met de gedroomde Lowlands 2020 line-up!

De kanshebbers

Robyn

We helpen jullie graag een eindje op weg. Wie zijn er tijdens Lowlands 2020 bijvoorbeeld in de buurt? Wie spelen er in Europa? Een week voor het festival in Biddinghuizen staat de Zweedse popprinses Robyn op Way Out West in Zweden. Maakt ze de oversteek? Op datzelfde festival én op twee andere Scandinavische festivals staat Bon Iver. De band rondom Justin Vernon speelt komende april weliswaar in de Ziggo Dome, maar hoop doet natuurlijk leven. Verder staan onder andere Stormzy, Michael Kiwanuka en Khalid bij onze noorderburen op de bühne.

Een andere serieuze optie is Liam Gallagher. Het Britse enfant-terrible staat een week na Lowlands op het Reading/Leeds festival. Of misschien wel The xx. Het trio heeft immers laten weten hard met nieuwe muziek bezig te zijn. Is een festivaltour in het tweede deel van het seizoen een logisch gevolg? Ten slotte een rijtje namen van het Poolse FEST Festival. Een week voor Lowlands spelen daar onder andere James Bay, Sigrid en Nothing But Thieves.

Genoeg mogelijkheden dus, laat ons nu weten welke namen jij graag op Lowlands 2020 wilt zien!

Lowlands 2020

Lowlands 2019 Sfeer
Photo: Kamiel Scholten / Festileaks

Lowlands, zin in. Treffender dan The Opposites zullen we het nooit kunnen formuleren. Ieder jaar wordt het evenemententerrein in Biddinghuizen getransformeerd tot een feestelijk paradijs. Naast de hoogwaardige muzikale line-up, staat Lowlands ook al ruim een kwart eeuw garant voor een uitgebreid randprogramma: workshops, comedy, film of wetenschap, niets is te dol. Lowlands is een allemansvriend en daarom een onbetwist hoogtepunt van de festivalzomer. Zin in, Lowlands.

  • Locatie: Biddinghuizen, Nederland
  • Datum: 21-23 augustus 2020
  • Tickets: Uitverkocht
  • Voor meer info kun je terecht op onze speciale festivalpagina
Lowlands Logo

Lowlands 2024

Locatie
Nederland
Biddinghuizen, Nederland
Datum 16-18 augustus 2024
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.