Arcade Fire naar Best Kept Secret 2017

Arcade Fire

Meer goed nieuws op de vrijdagochtend: Arcade Fire komt naar Best Kept Secret! Dat maakt de organisatie zojuist bekend op Facebook.

De band zal op zaterdag 17 juni het hoofdpodium van het festival afsluiten. Naast deze headliner zal het festival de komende maanden nog zo’n 100 nieuwe namen bekendmaken, zo laat de organisatie weten. Arcade Fire is tot noch toe de tweede naam op het affiche. Eind oktober werd de komst van Radiohead bekendgemaakt.

Arcade Fire

Dat Arcade Fire gaat touren in de festivalzomer van 2017 is al langer bekend. Hun agent had dat in januari verklapt. In 2016 speelden ze amper twee shows op Europese bodem. NOS Alive in Portugal en BBK Bilbao in Spanje waren toen de gelukkigen. In 2014 verkozen onze surfers de band tot beste live act van het jaar.

De Canadezen brengen volgend jaar ook een nieuw album uit. Hun vierde en laatste langspeler dateert van 2013, toen Reflektor uitkwam. Ze maakten ondertussen ook de soundtrack voor de film ‘Her’. In 2011 wonnen ze een grammy award voor hun album The Suburbs.

Best Kept Secret 2017

Best Kept Secret
Foto: Chris Stessens

In 2017 vindt de vijfde editie van Best Kept Secret plaats. Op 16, 17 en 18 juni 2017 worden de bezoekers van het festival verwelkomd op het strand van Beekse Bergen in Hilvarenbeek. Radiohead was al eerder bekend. Weekendtickets kosten € 170,00 en verschaffen ook toegang tot de camping. Dagkaarten voor de zondag kosten € 89,00 (prijzen excl. servicekosten). Meer informatie is te vinden op de website van het festival of op onze programmapagina.

Wil je meediscussiëren of de andere mogelijke headliners van Best Kept Secret 2017?  Neem dan een kijkje op ons forum, waar de speculaties al volop zijn begonnen.

Best Kept Secret Logo

Best Kept Secret 2017

Locatie
Nederland
Hilvarenbeek, Nederland
Datum 16-18 juni 2017
Line-up
Radiohead
Arcade Fire
Run The Jewels
Tickets Niet meer beschikbaar.