Advertisement

Highfield Festival 2017 presenteert Placebo en meer

Festivalnieuws uit Duitsland: Highfield Festival maakt vandaag de eerste namen bekend. Onder meer Placebo en Billy Talent reizen af naar Leipzig en geven het festival glans. 

Naast Placebo en Billy Talent maakt het Duitse festival nog 17 namen bekend. Zo staan ook acts als Clueso en Casper op het affiche. Wanneer je komend jaar naar Lowlands of Pukkelpop gaat is Highfield een interessant festival. De drie festivals vinden namelijk tegelijkertijd plaats en delen daardoor regelmatig artiesten. Afgelopen editie stonden onder andere Wolfmother en Eagles Of Death Metal op alle drie de festivals. Benieuwd met wie je dit jaar rekening moet houden? Hieronder vind je de eerst 19 namen van Highfield Festival 2017:

Highfield Festival 2017

Featured image for 'Highfield Festival 2016'

Highfield Festival vindt plaats 18, 19 en 20 augustus aan het Störmthallermeer ten zuiden van Leipzig. Het festival werd voor het eerst gehouden in 1998 en is sindsdien niet meer weg te denken uit het festivalland. In het verleden stonden bands als Rammstein en Arctic Monkeys als bovenaan het het affiche. Met onder andere Placebo en Billy Talent zijn de eerste namen van het festival bekend. Ook de kaarten voor het Duitse festival zijn al ik de verkoop gegaan. Een combiticket voor Highfield Festival 2017 heb je al vanaf €129,- en kun je kopen via de website van het festival.